• Русскоязычная версия политики конфиденциальности
  • Privacy Policy in English language

Šī Personas datu privātuma politika (turpmāk - Privātuma politika) attiecas uz visu informāciju, ko tīmekļa vietne www.extrareality.lv var iegūt par Lietotāju tīmekļa vietnes lietošanas laikā.

1. TERMINU DEFINĪCIJA

1.1 Šajā konfidencialitātes politikā tiek lietoti šādi termini:

1.1.1. “Vietne” - vietne https://extrareality.lv. 

1.1.2. “Vietnes administrācija” - pilnvaroti vietnes pārvaldības darbinieki, kas darbojas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Goescape” vārdā, kuri organizē un (vai) veic personas datu apstrādi, kā arī nosaka personas datu apstrādes nolūkus, apstrādājamo personas datu sastāvu, ar personas datiem veicamās darbības (operācijas).

1.1.3. “Personas dati” ir jebkāda informācija, kas tieši vai netieši attiecas uz konkrētu vai nosakāmu fizisku personu (personas datu subjektu).

1.1.4. “Personas datu apstrāde” - jebkura darbība (operācija) vai darbību (operāciju) kopums, ko ar vai bez automatizācijas līdzekļu izmantošanas veic ar personas datiem, tostarp personas datu vākšana, reģistrēšana, sistematizēšana, uzkrāšana, glabāšana, precizēšana (atjaunināšana, mainīšana), iegūšana, izmantošana, nosūtīšana (izplatīšana, sniegšana, piekļuve), personalizēšana, bloķēšana, dzēšana, iznīcināšana.

1.1.5. “Personas datu konfidencialitāte” - prasība, kas obligāti jāievēro Tīmekļa vietnes administrācijai vai jebkurai citai personai, kura ieguvusi piekļuvi personas datiem, nepieļaut to izplatīšanu bez personas datu subjekta piekrišanas vai cita tiesiska pamata esamības.

1.1.6. “Vietnes lietotājs (turpmāk tekstā - Lietotājs)”. - Persona, kurai ir piekļuve Vietnei, izmantojot internetu, un kura izmanto Vietni.

1.1.7. “Sīkdatnes” - tīmekļa servera nosūtīta un lietotāja datorā saglabāta neliela datu kopa, ko tīmekļa klients vai tīmekļa pārlūkprogramma nosūta tīmekļa serverim HTTP pieprasījumā katru reizi, kad tas mēģina atvērt attiecīgās tīmekļa vietnes lapu.

1.1.8. “IP adrese” - unikāla datortīkla mezgla tīkla adrese, kuras pamatā ir IP protokols.

2. VISPĀRĪGI NOTEIKUMI

2.1. Lietotāja tīmekļa vietnes izmantošana nozīmē piekrišanu šai Privātuma politikai un Lietotāja personas datu apstrādes noteikumiem.

2.2. Ja Lietotājs nepiekrīt Privātuma politikas noteikumiem, Lietotājam jāpārtrauc Vietnes izmantošana.

2.3. Šī Privātuma politika attiecas tikai uz Vietni. Vietne nekontrolē un nav atbildīga par trešo personu vietnēm, uz kurām Lietotājs var nokļūt, izmantojot Vietnē pieejamās saites.

2.4. Vietnes administrācija nepārbauda Vietnes Lietotāja sniegto personas datu pareizību.

3. PRIVĀTUMA POLITIKAS PRIEKŠMETS

3.1. Šī Privātuma politika nosaka Tīmekļa vietnes administrācijas pienākumus attiecībā uz personas datu, kurus Lietotājs sniedz pēc Tīmekļa vietnes administrācijas pieprasījuma, reģistrējoties Tīmekļa vietnē vai veicot citas darbības Tīmekļa vietnē, neizpaušanu un konfidencialitātes aizsardzības režīma nodrošināšanu.

3.2. Personas datus, kurus atļauts apstrādāt šīs Privātuma politikas ietvaros, Lietotājs sniedz, aizpildot reģistrācijas formu vai veicot citas darbības Vietnē, un tie var ietvert šādu informāciju:

3.2.1. Lietotāja uzvārds, vārds, tēvvārds;

3.2.2. lietotāja kontakttālruņa numurs;

3.2.3. elektroniskā pasta (e-pasta) adrese;

3.2.4. preces, kuras Lietotājs salīdzina vai izvēlas;

3.2.5. Lietotāja dzīvesvieta;

3.2.6. lapa sociālajos tīklos

3.3. Vietne aizsargā datus, kas tiek automātiski pārsūtīti, apmeklējot lapas, kurās ir instalēts sistēmas statistikas skripts (“pikseļi”):

- IP adrese;

- informācija no sīkdatnēm

- informācija par pārlūkprogrammu (vai citu programmu, kas piekļūst reklāmu rādīšanai);

- piekļuves laiks;

- tās lapas adrese, kurā atrodas reklāmas bloks;

- novirzītājs (iepriekšējās lapas adrese).

3.3.1 Sīkfailu atspējošana var izraisīt nespēju piekļūt tām Vietnes daļām, kurās nepieciešama autorizācija.

3.3.2 Vietne apkopo statistiku par tās apmeklētāju IP adresēm. Šī informācija tiek izmantota, lai identificētu un risinātu tehniskas problēmas.

3.4. Jebkura cita iepriekš nenorādīta personiskā informācija (pirkumu vēsture, izmantotās pārlūkprogrammas un operētājsistēmas, telefonsarunas u. c.) ir pakļauta drošai glabāšanai un neizplatīšanai, izņemot 5.2. un 5.3. punktā noteiktos gadījumus. Šīs konfidencialitātes politikas 5.2. un 5.3. punktā.

4. LIETOTĀJA PERSONISKĀS INFORMĀCIJAS VĀKŠANAS MĒRĶI

4.1 Tīmekļa vietnes administrācija var izmantot Lietotāja personas datus, lai:

4.1.1. Vietnē reģistrētā Lietotāja identificēšanai.

4.1.2. Lietotāja piekļuves nodrošināšanai personalizētiem Vietnes resursiem.

4.1.3. Veidojot atgriezenisko saiti ar Lietotāju, tostarp nosūtot paziņojumus, pieprasījumus par Vietnes lietošanu, pakalpojumu sniegšanu, apstrādājot Lietotāja pieprasījumus un iesniegumus.

4.1.4. Lietotāja atrašanās vietas noteikšana, lai nodrošinātu drošību, krāpšanas novēršanu.

4.1.5. Lietotāja sniegto personas datu autentiskuma un pilnīguma apstiprināšana.

4.1.6. Konta izveide, lai veiktu pirkumus, ja Lietotājs ir piekritis konta izveidei.

4.1.7. Efektīvas klientu un tehniskās palīdzības sniegšana Lietotājam, ja rodas problēmas saistībā ar Vietnes lietošanu.

4.1.8. Informācijas sniegšana Lietotājam ar viņa piekrišanu, jaunumu biļetenu un citas informācijas sniegšana Vietnes vārdā. 4.1.9. Informācijas sniegšana Lietotājam ar Lietotāja piekrišanu.

4.1.9. Reklāmas pasākumu veikšana ar Lietotāja piekrišanu. 4.1.10. Lietotāja nodrošināšana ar Lietotāja piekrišanu.

4.1.10. Nodrošinot Lietotājam piekļuvi Vietnes partneru vietnēm vai pakalpojumiem, lai saņemtu produktus, atjauninājumus un pakalpojumus.

5. PERSONAS INFORMĀCIJAS APSTRĀDES METODES UN NOTEIKUMI

5.1 Lietotāja personas datu apstrāde tiek veikta bez laika ierobežojuma, ar jebkādiem likumīgiem līdzekļiem, tostarp personas datu informācijas sistēmās, izmantojot vai neizmantojot automatizācijas līdzekļus.

5.2. Lietotājs piekrīt, ka Tīmekļa vietnes administrācijai ir tiesības nodot personas datus trešajām personām, jo īpaši kurjerdienestiem, pasta organizācijām, telekomunikāciju operatoriem, vienīgi nolūkā izpildīt Lietotāja pasūtījumu, kas veikts Tīmekļa vietnē.

5.3. Lietotāja personas dati var tikt nodoti Latvijas Republikas pilnvarotām iestādēm tikai uz Latvijas tiesību aktos noteiktā pamata un kārtībā.

5.4. Personas datu nozaudēšanas vai izpaušanas gadījumā Mājas lapas administrācija informē Lietotāju par personas datu nozaudēšanu vai izpaušanu.

5.5. Mājas lapas administrācija veic nepieciešamos organizatoriskos un tehniskos pasākumus, lai aizsargātu Lietotāja personas datus no nelikumīgas vai nejaušas piekļuves, iznīcināšanas, pārveidošanas, bloķēšanas, kopēšanas, izplatīšanas, kā arī no citām trešo personu prettiesiskām darbībām.

5.6. Vietnes administrācija kopā ar Lietotāju veic visus nepieciešamos pasākumus, lai novērstu zaudējumus vai citas negatīvas sekas, ko izraisa Lietotāja personas datu nozaudēšana vai izpaušana.

6. PUŠU SAISTĪBAS

6.1 Lietotājam ir pienākums:

6.1.1 Sniegt informāciju par personas datiem, kas nepieciešami Vietnes lietošanai.

6.1.2 Atjaunināt, papildināt sniegto informāciju par personas datiem, ja šī informācija ir mainījusies.

6.2. Vietnes administrācijas pienākums ir:

6.2.1. Izmantot saņemto informāciju tikai šīs Privātuma politikas 4. punktā noteiktajiem mērķiem.

6.2.2. Nodrošināt konfidenciālas informācijas konfidencialitāti, neizpaust bez iepriekšējas rakstiskas Lietotāja atļaujas, kā arī nepārdot, nemainīt, nepublicēt un neizpaust ar citiem iespējamiem līdzekļiem nodotos Lietotāja personas datus, izņemot šīs Privātuma politikas 5.2. un 5.3. punktu. Šīs Privātuma politikas 5.2. un 5.3. punkts.

6.2.3 Veikt piesardzības pasākumus, lai aizsargātu Lietotāja personas datu konfidencialitāti saskaņā ar kārtību, kas parasti tiek izmantota šādas informācijas aizsardzībai esošajā biznesa apritē.

6.2.4 Bloķēt ar attiecīgo Lietotāju saistītos personas datus no Lietotāja vai viņa likumiskā pārstāvja, vai pilnvarotās personas datu subjektu tiesību aizsardzības iestādes iesnieguma vai pieprasījuma brīža uz pārbaudes laiku, ja tiek konstatēti neuzticami personas dati vai prettiesiskas darbības.

7. PUŠU ATBILDĪBA

7.1. Par zaudējumiem, kas Lietotājam radušies sakarā ar personas datu nesankcionētu izmantošanu, atbild Tīmekļa vietnes administrācija, kas nav izpildījusi savus pienākumus, saskaņā ar Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem, izņemot šīs Privātuma politikas 5.2., 5.3. un 7.2. p.p. noteiktos gadījumus. Šīs Privātuma politikas 5.2., 5.3. un 7.2. punktā.

7.2. Konfidenciālās informācijas nozaudēšanas vai izpaušanas gadījumā Tīmekļa vietnes administrācija nav atbildīga, ja šī konfidenciālā informācija:

7.2.1. Kļuvusi publiski pieejama pirms tās nozaudēšanas vai izpaušanas.

7.2.2. Tika saņemta no trešās personas pirms brīža, kad to saņēma Vietnes administrācija.

7.2.3. Tika izpausta ar Lietotāja piekrišanu.

8. STRĪDU IZŠĶIRŠANA

8.1. Pirms vērsties tiesā ar prasību par strīdiem, kas izriet no attiecībām starp Tīmekļa vietnes Lietotāju un Tīmekļa vietnes administrāciju, ir obligāti jāiesniedz pretenzija (rakstisks priekšlikums par labprātīgu strīda izšķiršanu).

8.2. Pretenzijas saņēmējs 30 kalendāro dienu laikā no pretenzijas saņemšanas dienas rakstiski informē pretenzijas iesniedzēju par pretenzijas izskatīšanas rezultātiem.

8.3. Ja neizdodas panākt vienošanos, strīds tiek nodots izskatīšanai tiesā saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošajiem tiesību aktiem.

8.4. Šai Privātuma politikai un attiecībām starp Lietotāju un Tīmekļa vietnes administrāciju ir piemērojami Latvijas Republikā spēkā esošie tiesību akti.

9. PAPILDU NOSACĪJUMI

9.1 Tīmekļa vietnes administrācijai ir tiesības veikt izmaiņas šajā Privātuma politikā bez Lietotāja piekrišanas.

9.2. Jaunā Privātuma politika stājas spēkā no tās ievietošanas brīža Vietnē, ja vien jaunajā Privātuma politikas redakcijā nav noteikts citādi.

9.3. Visi ierosinājumi vai jautājumi par šo Privātuma politiku jānosūta uz Vietnes administrācijas e-pasta adresi: info@extrareality.lv.

9.4. Lai dzēstu savus kontus un personas datus no Vietnes, lietotāji var sazināties ar mums, izmantojot Vietnes administrācijas e-pasta adresi: info@extrareality.lv.

9.5. Aktuālā Privātuma politika ir pieejama lapā https://extrareality.lv/blog/konfidencialitates-politika


Настоящая Политика конфиденциальности персональных данных (далее – Политика конфиденциальности) действует в отношении всей информации, которую сайт www.extrareality.lv, может получить о Пользователе во время использования сайта.

1. ОПРЕДЕЛЕНИЕ ТЕРМИНОВ

1.1. В настоящей Политике конфиденциальности используются следующие термины:

1.1.1. «Сайт» – сайт https://extrareality.lv 

1.1.2. «Администрация Сайта» – уполномоченные сотрудники по управлению сайтом, действующие от имени ООО "Goescape", которые организуют и (или) осуществляет обработку персональных данных, а также определяет цели обработки персональных данных, состав персональных данных, подлежащих обработке, действия (операции), совершаемые с персональными данными.

1.1.3. «Персональные данные» - любая информация, относящаяся прямо или косвенно к определенному или определяемому физическому лицу (субъекту персональных данных).

1.1.4. «Обработка персональных данных» - любое действие (операция) или совокупность действий (операций), совершаемых с использованием средств автоматизации или без использования таких средств с персональными данными, включая сбор, запись, систематизацию, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), извлечение, использование, передачу (распространение, предоставление, доступ), обезличивание, блокирование, удаление, уничтожение персональных данных.

1.1.5. «Конфиденциальность персональных данных» - обязательное для соблюдения Администрацией Сайта или иным получившим доступ к персональным данным лицом требование не допускать их распространения без согласия субъекта персональных данных или наличия иного законного основания.

1.1.6. «Пользователь Сайта (далее Пользователь)» – лицо, имеющее доступ к Сайту, посредством сети Интернет и использующее Сайт.

1.1.7. «Cookies» — небольшой фрагмент данных, отправленный веб-сервером и хранимый на компьютере пользователя, который веб-клиент или веб-браузер каждый раз пересылает веб-серверу в HTTP-запросе при попытке открыть страницу соответствующего сайта.

1.1.8. «IP-адрес» — уникальный сетевой адрес узла в компьютерной сети, построенной по протоколу IP.

2. ОБЩИЕ ПОЛОЖЕНИЯ

2.1. Использование Пользователем Сайта означает согласие с настоящей Политикой конфиденциальности и условиями обработки персональных данных Пользователя.

2.2. В случае несогласия с условиями Политики конфиденциальности Пользователь должен прекратить использование Сайта.

2.3. Настоящая Политика конфиденциальности применяется только к Сайту. Сайт не контролирует и не несет ответственность за сайты третьих лиц, на которые Пользователь может перейти по ссылкам, доступным на Сайте.

2.4. Администрация Сайта не проверяет достоверность персональных данных, предоставляемых Пользователем Сайта.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛИТИКИ КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ

3.1. Настоящая Политика конфиденциальности устанавливает обязательства Администрации Сайта по неразглашению и обеспечению режима защиты конфиденциальности персональных данных, которые Пользователь предоставляет по запросу Администрации Сайта при регистрации на Сайте или при совершении иных действий посредством Сайта.

3.2. Персональные данные, разрешённые к обработке в рамках настоящей Политики конфиденциальности, предоставляются Пользователем путём заполнения регистрационной формы или совершения иных действий на Сайте, и могут включать в себя следующую информацию:

3.2.1. фамилию, имя, отчество Пользователя;

3.2.2. контактный телефон Пользователя;

3.2.3. адрес электронной почты (email);

3.2.4. товары, которые сравнивает или выбирает Пользователь;

3.2.5. место жительство Пользователя;

3.2.6 страница в социальных сетях

3.3. Сайт защищает данные, которые автоматически передаются при посещении страниц, на которых установлен статистический скрипт системы («пиксель»):

- IP адрес;

- информация из cookies;

- информация о браузере (или иной программе, которая осуществляет доступ к показу рекламы);

- время доступа;

- адрес страницы, на которой расположен рекламный блок;

- реферер (адрес предыдущей страницы).

3.3.1. Отключение cookies может повлечь невозможность доступа к частям Сайта, требующим авторизации.

3.3.2. Сайт осуществляет сбор статистики об IP-адресах своих посетителей. Данная информация используется с целью выявления и решения технических проблем.

3.4. Любая иная персональная информация не оговоренная выше (история покупок, используемые браузеры и операционные системы, телефонные разговоры и т.д.) подлежит надежному хранению и нераспространению, за исключением случаев, предусмотренных в п.п. 5.2. и 5.3. настоящей Политики конфиденциальности.

4. ЦЕЛИ СБОРА ПЕРСОНАЛЬНОЙ ИНФОРМАЦИИ ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

4.1. Персональные данные Пользователя Администрация Сайта может использовать в целях:

4.1.1. Идентификации Пользователя, зарегистрированного на Сайте.

4.1.2. Предоставления Пользователю доступа к персонализированным ресурсам Сайта.

4.1.3. Установления с Пользователем обратной связи, включая направление уведомлений, запросов, касающихся использования Сайта, оказания услуг, обработка запросов и заявок от Пользователя.

4.1.4. Определения места нахождения Пользователя для обеспечения безопасности, предотвращения мошенничества.

4.1.5. Подтверждения достоверности и полноты персональных данных, предоставленных Пользователем.

4.1.6. Создания учетной записи для совершения покупок, если Пользователь дал согласие на создание учетной записи.

4.1.7. Предоставления Пользователю эффективной клиентской и технической поддержки при возникновении проблем связанных с использованием Сайта.

4.1.8. Предоставления Пользователю с его согласия, новостной рассылки и иных сведений от имени Сайта.

4.1.9. Осуществления рекламной деятельности с согласия Пользователя.

4.1.10. Предоставления доступа Пользователю на сайты или сервисы партнеров Сайта с целью получения продуктов, обновлений и услуг.

5. СПОСОБЫ И СРОКИ ОБРАБОТКИ ПЕРСОНАЛЬНОЙ ИНФОРМАЦИИ

5.1. Обработка персональных данных Пользователя осуществляется без ограничения срока, любым законным способом, в том числе в информационных системах персональных данных с использованием средств автоматизации или без использования таких средств.

5.2. Пользователь соглашается с тем, что Администрация Сайта вправе передавать персональные данные третьим лицам, в частности, курьерским службам, организациями почтовой связи, операторам электросвязи, исключительно в целях выполнения заказа Пользователя, оформленного на Сайте.

5.3. Персональные данные Пользователя могут быть переданы уполномоченным органам Латвийской Республики только по основаниям и в порядке, установленным законодательством Латвии.

5.4. При утрате или разглашении персональных данных Администрация сайта информирует Пользователя об утрате или разглашении персональных данных.

5.5. Администрация сайта принимает необходимые организационные и технические меры для защиты персональной информации Пользователя от неправомерного или случайного доступа, уничтожения, изменения, блокирования, копирования, распространения, а также от иных неправомерных действий третьих лиц.

5.6. Администрация сайта совместно с Пользователем принимает все необходимые меры по предотвращению убытков или иных отрицательных последствий, вызванных утратой или разглашением персональных данных Пользователя.

6. ОБЯЗАТЕЛЬСТВА СТОРОН

6.1. Пользователь обязан:

6.1.1. Предоставить информацию о персональных данных, необходимую для пользования Сайтом.

6.1.2. Обновить, дополнить предоставленную информацию о персональных данных в случае изменения данной информации.

6.2. Администрация сайта обязана:

6.2.1. Использовать полученную информацию исключительно для целей, указанных в п. 4 настоящей Политики конфиденциальности.

6.2.2. Обеспечить хранение конфиденциальной информации в тайне, не разглашать без предварительного письменного разрешения Пользователя, а также не осуществлять продажу, обмен, опубликование, либо разглашение иными возможными способами переданных персональных данных Пользователя, за исключением п.п. 5.2. и 5.3. настоящей Политики Конфиденциальности.

6.2.3. Принимать меры предосторожности для защиты конфиденциальности персональных данных Пользователя согласно порядку, обычно используемого для защиты такого рода информации в существующем деловом обороте.

6.2.4. Осуществить блокирование персональных данных, относящихся к соответствующему Пользователю, с момента обращения или запроса Пользователя или его законного представителя либо уполномоченного органа по защите прав субъектов персональных данных на период проверки, в случае выявления недостоверных персональных данных или неправомерных действий.

7. ОТВЕТСТВЕННОСТЬ СТОРОН

7.1. Администрация Сайта, не исполнившая свои обязательства, несёт ответственность за убытки, понесенные Пользователем в связи с неправомерным использованием персональных данных, в соответствии с законодательством Республики Латвия, за исключением случаев, предусмотренных п.п. 5.2., 5.3. и 7.2. настоящей Политики Конфиденциальности.

7.2. В случае утраты или разглашения Конфиденциальной информации Администрация Сайта не несёт ответственность, если данная конфиденциальная информация:

7.2.1. Стала публичным достоянием до её утраты или разглашения.

7.2.2. Была получена от третьей стороны до момента её получения Администрацией Сайта.

7.2.3. Была разглашена с согласия Пользователя.

8. РАЗРЕШЕНИЕ СПОРОВ

8.1. До обращения в суд с иском по спорам, возникающим из отношений между Пользователем Сайта и Администрацией Сайта, обязательным является предъявление претензии (письменного предложения о добровольном урегулировании спора).

8.2 .Получатель претензии в течение 30 календарных дней со дня получения претензии, письменно уведомляет заявителя претензии о результатах рассмотрения претензии.

8.3. При недостижении соглашения спор будет передан на рассмотрение в судебный орган в соответствии с действующим законодательством Республики Латвия.

8.4. К настоящей Политике конфиденциальности и отношениям между Пользователем и Администрацией Сайта применяется действующее законодательство Республики Латвия.

9. ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ УСЛОВИЯ

9.1. Администрация Сайта вправе вносить изменения в настоящую Политику конфиденциальности без согласия Пользователя.

9.2. Новая Политика конфиденциальности вступает в силу с момента ее размещения на Сайте, если иное не предусмотрено новой редакцией Политики конфиденциальности.

9.3. Все предложения или вопросы по настоящей Политике конфиденциальности следует направлять на электронный адрес Администрации Сайта: info@extrareality.lv

9.4. Чтобы удалить свои аккаунт и персональные данные с сайта пользователи могут связаться с нами с помощью электронного адреса Администрации Сайта: info@extrareality.lv

9.5. Действующая Политика конфиденциальности размещена на странице по адресу https://extrareality.lv/blog/konfidencialitates-politika

This Privacy Policy (hereinafter - Privacy Policy) applies to all information that the website www.extrareality.lv, may obtain about the User during the use of the website.

1. DEFINITION OF TERMS

1.1 The following terms are used in this Privacy Policy:

1.1.1. “Site” - the site https://extrareality.lv. 

1.1.2. “Site Administration” - authorized site management employees acting on behalf on behalf of the Goescape Limited Liability Company, who organize and (or) carry out the processing of personal data, as well as determines the purposes of personal data processing, the composition of personal data subject to processing, actions (operations) performed with personal data.

1.1.3 “Personal Data” means any information relating directly or indirectly to a certain or definable natural person (subject of personal data).

1.1.4 “Personal Data Processing” - any action (operation) or set of actions (operations) performed with or without the use of automation means with personal data, including collection, recording, systematization, accumulation, storage, clarification (update, change), extraction, use, transfer (distribution, provision, access), depersonalization, blocking, deletion, destruction of personal data.

1.1.5. “Confidentiality of personal data” - a requirement mandatory for observance by the Website Administration or any other person who has obtained access to personal data not to allow their dissemination without the consent of the subject of personal data or the presence of any other legal basis.

1.1.6. “Site User (hereinafter referred to as ‘User’)” - a person who has access to the Site through the Internet and uses the Site.

1.1.7. “Cookies” - a small piece of data sent by the web server and stored on the user's computer, which the web client or web browser sends to the web server each time in an HTTP request when trying to open a page of the respective website.

1.1.8. “IP address” - a unique network address of a node in a computer network based on the IP protocol.

2. GENERAL TERMS

2.1 The User's use of the Site means consent to this Privacy Policy and the terms of processing the User's personal data.

2.2 In case of disagreement with the terms of the Privacy Policy, the User must stop using the Site.

2.3 This Privacy Policy applies only to the Site. The Site does not control and is not responsible for the sites of third parties, to which the User can go by links available on the Site.

2.4 The Site Administration does not verify the accuracy of personal data provided by the User of the Site.

3. SUBJECT MATTER OF THE PRIVACY POLICY

3.1 This Privacy Policy establishes the obligations of the Website Administration on non-disclosure and confidentiality protection of personal data that the User provides at the request of the Website Administration when registering on the Website or performing other actions through the Website.

3.2 Personal data, authorized for processing within the framework of this Privacy Policy, are provided by the User by filling in the registration form or performing other actions on the Site, and may include the following information:

3.2.1. surname, first name, patronymic of the User;

3.2.2. contact phone number of the User;

3.2.3. e-mail address (email);

3.2.4. the goods that the User compares or chooses;

3.2.5. the User's place of residence;

3.2.6. page in social networks

3.3 The Site protects the data that are automatically transmitted when visiting the pages on which the statistical script of the system (“pixel”) is installed:

- IP address;

- cookie information;

- information about your browser (or other program that accesses the ads);

- access time;

- address of the page where the ad block is located;

- referrer (address of the previous page).

3.3.1 Disabling cookies may result in the inability to access parts of the Site that require authorization.

3.3.2 The Site collects statistics on IP-addresses of its visitors. This information is used to identify and solve technical problems.

3.4 Any other personal information not specified above (purchase history, used browsers and operating systems, telephone conversations, etc.) is subject to secure storage and non-proliferation, except as provided in clauses. 5.2. and 5.3. of this Privacy Policy.

4. PURPOSES OF COLLECTING USER'S PERSONAL INFORMATION

4.1 The Website Administration may use the User's personal data for the purposes of:

4.1.1. Identification of the User registered on the Site.

4.1.2. Providing the User with access to personalized resources of the Site.

4.1.3. Establishing feedback with the User, including sending notifications, inquiries regarding the use of the Site, provision of services, processing requests and applications from the User.

4.1.4. Determination of the User's location to ensure security, fraud prevention.

4.1.5. Confirmation of authenticity and completeness of personal data provided by the User.

4.1.6. Creation of an account to make purchases, if the User has consented to the creation of an account.

4.1.7. Providing the User with effective customer and technical support in case of problems related to the use of the Website.

4.1.8. Providing the User with its consent, newsletters and other information on behalf of the Website.

4.1.9. Carrying out advertising activities with the User's consent.

4.1.10. Providing access to the User to the sites or services of the Website partners in order to receive products, updates and services.

5. METHODS AND TERMS OF PERSONAL INFORMATION PROCESSING

5.1 Processing of the User's personal data shall be carried out without time limit, by any lawful means, including in the information systems of personal data with or without the use of automation tools.

5.2 The User agrees that the Website Administration has the right to transfer personal data to third parties, in particular, courier services, postal organizations, telecommunication operators, solely for the purpose of fulfilling the User's order placed on the Website.

5.3 The User's personal data may be transferred to the authorized bodies of the Republic of Latvia only on the grounds and in accordance with the procedure established by the legislation of Latvia.

5.4 In case of loss or disclosure of personal data, the Website Administration shall inform the User about the loss or disclosure of personal data.

5.5 The Administration of the site takes the necessary organizational and technical measures to protect the User's personal information from unlawful or accidental access, destruction, modification, blocking, copying, distribution, as well as from other unlawful actions of third parties.

5.6 The site Administration together with the User takes all necessary measures to prevent losses or other negative consequences caused by the loss or disclosure of the User's personal data.

6. OBLIGATIONS OF THE PARTIES

6.1 The User is obliged:

6.1.1 Provide information about personal data necessary for using the Site.

6.1.2 Update, supplement the provided information about personal data in case of changes in this information.

6.2 The Site Administration is obliged to:

6.2.1. Use the received information exclusively for the purposes specified in clause 4 of this Privacy Policy.

6.2.2 Ensure that confidential information is kept confidential, not to disclose without prior written permission of the User, as well as not to sell, exchange, publish, or disclose by other possible means the transferred personal data of the User, with the exception of clauses. 5.2. and 5.3. of this Privacy Policy.

6.2.3 Take precautionary measures to protect the confidentiality of the User's personal data in accordance with the procedure usually used for the protection of such information in the existing business turnover.

6.2.4 Block the personal data related to the respective User from the moment of application or request of the User or his/her legal representative or the authorized body for protection of the rights of personal data subjects for the period of verification, in case of detection of unreliable personal data or unlawful actions.

7. LIABILITY OF THE PARTIES

7.1. The Website Administration, which has not fulfilled its obligations, shall be liable for losses incurred by the User due to unauthorized use of personal data, in accordance with the legislation of the Republic of Latvia, except for the cases stipulated in clauses 5.2, 5.3. and 7.2. of this Privacy Policy. 5.2, 5.3 and 7.2 of this Privacy Policy.

7.2 In case of loss or disclosure of Confidential Information, the Website Administration shall not be liable if this confidential information:

7.2.1. Became public domain before its loss or disclosure.

7.2.2. Was received from the third party before the moment of its receipt by the Site Administration.

7.2.3. Was disclosed with the User's consent.

8. DISPUTE RESOLUTION

8.1 Before appealing to the court with a claim on disputes arising from the relations between the Website User and the Website Administration, it is obligatory to submit a claim (a written offer of voluntary dispute settlement).

8.2 The recipient of the claim within 30 calendar days from the date of receipt of the claim shall notify the claimant in writing of the results of consideration of the claim.

8.3 In case of failure to reach an agreement, the dispute will be submitted for consideration to a judicial body in accordance with the legislation in force of the Republic of Latvia.

8.4 The current legislation of the Republic of Latvia shall apply to this Privacy Policy and relations between the User and the Website Administration.

9. ADDITIONAL CONDITIONS

9.1 The Site Administration has the right to make changes to this Privacy Policy without the User's consent.

9.2 The new Privacy Policy comes into force from the moment of its placement on the Site, unless otherwise provided by the new version of the Privacy Policy.

9.3 All suggestions or questions about this Privacy Policy should be sent to the e-mail address of the Website Administration: info@extrareality.lv. 9.4. To delete your accounts, you should send them to the following e-mail address: info@extrareality.lv.

9.4. To remove their account and personal data from the Site users can contact us using the e-mail address of the Site Administration: info@extrareality.lv.

9.5. The current Privacy Policy is available at https://extrareality.lv/blog/konfidencialitates-politika